Kajsa Kavat

Tispe 2 - Rosa, født 5.45 110 gr ved fødsel. Aktiv og livskraftig fra starten.
8 uker 1,6 kg

Den rosa tispa ble født som nummer 2. Ho fikk øyner på samme tid som sin lilla søster, altså først og på dagen de var 2 uker. Tidlig søkte ho alltid hode til Ronja når ho sov. Ho ei rolig og kosete tispe. Ho elsker å ligge helt oppe under halsen når vi koser og slikker. Halen går støtt og stadig nå når ho har blitt større, ei glad frisk tispe som har vært glad i mat, men som ikke har vist noe tegn til dominans fordi om ho er størst. Ho elsker mennesker, ho klatrer også gjerne opp i handa for å bli løfta opp. Ho har også tatt alt av nye opplevelser som kloklipp, barbering og bad uten problemer. Ho har hele tida vært favoritten til min yngste nevø noe som gjør at ho nok er ekstra godt sosialisert på unge gutter 😉, men ho er glad i alle. Ho er siste mann når det gjelder å få tenner, men de kommer. Og bittet ser ihvertfall nå ut til å være et korrekt saksebitt, det er umulig å si hvordan det voksne bittet blir sjølsagt. Ho har gode vinkler, og forholdsvis god reisning i front. Ho nekter å tisse ute på stuegulvet om de er løse, og må løftes inn i valpebingen igjen for å få gjort fra seg. Rett å slett ei kosejente, som fortsatt er med i min vurdering om hvem som skal bli igjen her hos oss.

Ho er ei jente som er enkel å håndtere, og er rolig gjennom det meste av det som skjer av både bad, føn og klipp. Ho har fortsatt 6,5 uke gammel ikke fått fram tennene nede (hjørnetenner, og de mellom). De er heller ikke framme mellom hjørnenetennene oppe, men de er der både oppe og nede under huden.

Regnr: NO52345/12 skal til familien Gulbrandsen i Ålesund.
6 uker - 2 dager. Nyklipt og nybadet.
Tara 7 mnd :-) Utvikler seg fint etter det jeg forstår :-)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.07 | 20:43

Hei! Sendt dere mail Anne-Mette

...
29.07 | 00:17

Hei! Vi er et par med voksne barn og har lyst på hund. Vi har hytte i Aremark og ønsker en ny følgesvenn. Vi driver ikke med jakt men elsker turer i skogen.

...
21.10 | 15:42

Hei.
Er jeger, men ennå ikke prøvd jakt med hund. Vi er en familie som ønsker oss en irsk setter valp (tispe). Håper dere tar kontakt på tlf 41251958.

...
03.09 | 19:47

Hei. Vi er jegere begge to og ønsker oss ei tispe. Har hatt tre hannhunder og har en Gordon setter på 8 år nå. Måtte avlive vår Zico på 9 år i sommer.

...
Du liker denne siden