Blogg

Jeg har jo hatt en blogspot blogg i mange år nå, men det siste innlegget der er fra 12. mars 2014.

Mye har jo skjedd siden den gang og vi har økt flokken med to hunder. En irsk setter hannhund, sønn av Issey. Anghus. Den andre er ei lita dvergpuddeljente, Betty, datter av Ronja og Elvis.

Betty er nok blitt min lille "beste venn" blant alle de andre bestisene. Vi har fått et tett og nært forhold og vi sover hver natt tett inntil hverandre. Snur jeg meg bort fra ho så kommer ho straks etter Whow

 

Issey ble parret forrige uke. Vi venter nå kennelens 4. kull på 3 år. Vårt andre irsk setter kull og det har vært svært mye interesse for dette kullet og ventelista begynner å bli lang. Håper inderlig at ho får et greitt kull så ikke alt for mange blir skuffet.

 

Ellers så har jeg jo klipt ned Elvis. VI har jo stilt han en del fra han var 9 mnd og han fikk raskt 4 småcert, men han får ikke storcertet. Antageligvis pga min klipp som ikke er god nok til å fremheve hans gode sider. Vi har derimot begynt å trene agility og vi har jo kommmet et stykke, men vi har en lang vei å gå før vi er klare for konkurranse. Elvis er litt for mye av og på enda, han er også en liten hormonbombe som fort faller ut om det er deilige løpetisper i nærheten...Skulle tru han var vant til det igrunn KulKul

 

Ellers går dagene sin gang her, det er hunder, hunder og hunder på meg i fritida. Det er ihvertfall mindre og mindre rom for andre ting. Men det er helt greitt, går helt klart ut over husmoroppgavene til tider, men innimellom er det litt mindre rotete her :-)

Nyeste kommentarer

22.05 | 18:01

Hei,
Vi er et par som ønsker å skaffe oss en dverpuddelvalp. Har dere valpeplaner ila vår/sommer 2020? Gjerne ta kontakt med oss, vi kan tilby et godt hjem.

...
29.07 | 20:43

Hei! Sendt dere mail Anne-Mette

...
29.07 | 00:17

Hei! Vi er et par med voksne barn og har lyst på hund. Vi har hytte i Aremark og ønsker en ny følgesvenn. Vi driver ikke med jakt men elsker turer i skogen.

...
21.10 | 15:42

Hei.
Er jeger, men ennå ikke prøvd jakt med hund. Vi er en familie som ønsker oss en irsk setter valp (tispe). Håper dere tar kontakt på tlf 41251958.

...