Emil i Lønneberget "Emil"

Gutt 4 - Blå. Født 7.50. Vekt 120 gr. Brukte et sekund eller to før han ble fart i. Livskraftig og aktiv siden. Mye lyd når han ikke finner patten.
5 uker. 840 gram

Sistemann som ble født. Han bekrefta for meg at de andre tre var tisper, da jeg begynte å lure på om jeg tok feil. Han var den som var mest passiv rett etter fødselen, men viste kun etter få sekunder at han var det livskraft i (sier noe hvor friske tispene var kanskje) Han var litt dårligere enn tispene til å suge melk de første dagene og var den eneste som ikke la på seg på de to første døgna, gikk heller ikke ned. Første natta var han tydelig sulten og ga mye lyd fra seg, og ble derfor lagt litt ekstra til de pattene som var opp patta av de andre. Etter dag 3 la han godt på seg. Er en sosial liten gutt. Utvikler seg til å bli flottere og flottere og har mye mer pels enn de andre. Har vist stor glede i å kose og leke. Hilser med mye logring. En valp jeg angrer på at jeg har solgt da han ser ut til å utvikle seg svært godt.

En gutt som er glad og leken. Litt urolig under klipp og føn, men roer seg godt. Utrolig flott når han stiller seg opp. Minstemann fortsatt når han er 6 uker.

Regnr: NO 52343/12. Begge steiner på plass 7 uker gammel.
6 uker - 2 dager. Nybadet og nyklipt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.07 | 20:43

Hei! Sendt dere mail Anne-Mette

...
29.07 | 00:17

Hei! Vi er et par med voksne barn og har lyst på hund. Vi har hytte i Aremark og ønsker en ny følgesvenn. Vi driver ikke med jakt men elsker turer i skogen.

...
21.10 | 15:42

Hei.
Er jeger, men ennå ikke prøvd jakt med hund. Vi er en familie som ønsker oss en irsk setter valp (tispe). Håper dere tar kontakt på tlf 41251958.

...
03.09 | 19:47

Hei. Vi er jegere begge to og ønsker oss ei tispe. Har hatt tre hannhunder og har en Gordon setter på 8 år nå. Måtte avlive vår Zico på 9 år i sommer.

...
Du liker denne siden