Madicken på Junibacken "Stella"

Tispe 3 - Gul født kl 7.10 , 110 gr ved fødsel. Aktiv og livskraftig med en gang ho var ute i livet.
5 uker 840 gram

Den minste tispa. Men født frisk og rask og har hele tida vært våken og opplagt. Ho var ofte den som lå nesten under Ronja sine frambein de første ukene. Ho var litt tilbaketrekt i starten, og styra litt for seg selv,  men har nå blomstra til å bli en svært så sosial liten sak som maser opp å komme seg opp i fanget for å kose. Står gjerne på to i valpegrinda og vil ut og oppleve ting. Må også helst inn i valpegrinda for å gjøre fra seg. Har den samme avreageringsteknikken som Ronja når ting blir spennende, godt eller skummelt, nemlig å skjelve. Elsker å undersøke ting, og har en utrolig fart. En hund jeg tror kunne egna seg bra i agility. Ho åpna øyene et par dager etter de andre jentene, og ho er også den minste av tispene. Ho har en utrolig vakker brunfarge og jeg har stor tro på at den brunfargen kan holde seg vakker også når hunden er voksen. Ho har hele tida takla nye forandringer. Ho har et ansikt og øyne som er svært like Ronja. Ho har også 6 uker gammel blitt en luring som har finne veien ut av valpegrinda på kjøkkenet.

Ho er svært enkel å håndtere, og er rolig og flink under barbering og føn.

Regnr: NO52344/12 skal til Grethe Møller-Hanssen i Arendal.
6 uker - 2 dager. Nybadet og nydusja

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.07 | 20:43

Hei! Sendt dere mail Anne-Mette

...
29.07 | 00:17

Hei! Vi er et par med voksne barn og har lyst på hund. Vi har hytte i Aremark og ønsker en ny følgesvenn. Vi driver ikke med jakt men elsker turer i skogen.

...
21.10 | 15:42

Hei.
Er jeger, men ennå ikke prøvd jakt med hund. Vi er en familie som ønsker oss en irsk setter valp (tispe). Håper dere tar kontakt på tlf 41251958.

...
03.09 | 19:47

Hei. Vi er jegere begge to og ønsker oss ei tispe. Har hatt tre hannhunder og har en Gordon setter på 8 år nå. Måtte avlive vår Zico på 9 år i sommer.

...
Du liker denne siden