Anne-Mette

Om meg selv

Jeg er Anne-Mette Eskilt født jula 1973 og har vært opptatt av hunder så lenge jeg kan huske. Naboene våre hadde en Border Collie blanding ved navn Bessie og vi var uadskillelige og like redde for jetfly begge to. Jeg hylte, ho bjeffa.

Jeg fikk tilslutt overbevist foreldrene mine om jeg ville klare å ha hund og jeg leste og studerte og endelig fikk jeg min første valp i 1988. Jeg har i år (2014) hatt 26 års jubileum som bikkjeeier.

Min første hund var en amerikansk cocker spaniel ved navn Happy Top`s Alina. I 1998 økte jeg flokken til to og da var det setter/border collie blandinga Roger som kom inn i livet mitt som en 1 år gammel omplasseringshund. Den hunden har gått inn i minnene til mange som en fantastisk hund. Han lærte meg også veldig mye om hund.

I 2001 valgte vi å skaffe oss vår første irske setter. Det ble A-Kasper en herlig herremann med et gedigent sexdriv som gjorde at han i perioder var en stor utfordring.

Etter at vi mista Roger i 2008 kom Mike en brun tricolor border collie inn i livet mitt og etter det har hund som interesse gått over i en livsstil. I 2013 fikk vi endeli g søkt og godkjent kennelnavn, en drøm fra min barndom har gått i oppfyllelse.

Jeg er opptatt av å være ute i skogen og er daglig på skogtur med bikkjene mine. En god tur hver morgen før vi drar på jobb hører med og tur, trening og lek på ettermiddagene. Jeg har valgt å redusere stillingen min til 80% for å ha enda mer tid til det jeg liker å gjøre. Nemlig hunder og friluftsliv.  Jeg ofrer mye for å holde på den interessa jeg har og jeg ofrer det med glede for mine hunder

Jeg er gift med Gustav, verdens mest tålmodige mann som nok blir mer og mer interessert i hund han også,  og jeg er utdannet førskolelærer og jobber i en kommunal barnehage i Kragerø🙂

Kontaktinformasjon:
Anne-Mette Eskilt
Frosteveien 341
3960 STATHELLE
Tlf: 35 99 42 55 - 91 11 20 64
E-post: anneeski@online.no

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 13:23

Hei,
Vi er på jakt etter en bror til IS Vestenfors Theo som var fire år i mars 21. Vi kan love mye turer og lange turer, spesielt i fjellet. Har dere valper?

...
02.02 | 14:20

Hei.har dere irsk setter valper til salgs? Vi tar gjerne en mer beskrivelse om oss og evt.en telefon om det er mulighet for å få kjøpt en tippe valp🙂 mvh Nora

...
08.01 | 15:24

Hei! Vi er på utkikk etter irsk setter. En stor type som ikke er rettet mot jakt. Har dere det? Mvh Anna müller

...
09.10 | 16:20

Hei igjen🙂min iranske venner kjøpte Ferferi av dere🙂Ferferi er Devergpuddel🙂jeg har lyst å kjøp en kvinnelig valp🙂takk

...
Du liker denne siden