Hundene som har dratt til de evige jaktmarker

Kasper 2001-2012

Utstillingsresultater han fikk.
Valpeshow: 
BIR OG BIG Kongsberg Hundeklubb
BIM Notodden Trekk og Brukshundsklubb

UTSTILLING:
1. JK NKK, BØ
1.JK og 1.JKK Telemarksutstillingen
1.JK NKK, Drammen
2. AUK, NKK, BØ
1. AK Telemarksutstillingen
1.AK, CK, BHK, BIM,  Telemarksutstillingen 2004

Kasper var en trygg rolig Irsk Setter født hos Gard Løveid i Skotselv, Buskerud 20. mars 2001.  Han var en av 9 kullsøsken. 
Han ble aldri fuglehund, men det er nok eierenes skyld. Han elsket skogsturer der han fikk løpe og få ut energi. Har var også en habil snørekjørehund og kløvhund og han  viste alltid stor utholdenhet og styrke. Han vari  trent lydighet med, men aldri konkurrert. Han elsket agility.  Han trente også en del blodspor.
Han koste seg godt når han fikk sove på fanget etter en aktiv dag.
Kasper var en hund med et veldig godt gemytt. Han gjorde ikke en mus fortred, og vi stolete 110% på han i alle slags situasjoner. Det være seg blant små kjæledyr som kattunger, kaniner eller små valper eller menneskebarn. 

Han hadde bronsemerke i lydighet.

Han fikk en verdig slutt om enn akutt pga et slag. Han er dypt savnet!

EN HELT UTROLIG HUND :-)

Roger var en blanding av Border Collie og Gordon Setter. Han kom til meg i juni 1998 fra Grenland Dyrepensjonat. Han måtte omplasseres fordi han første eier måtte ha behandling pga blotting.
Han var en hund som ikke visste at jorda besto av grøfter og ujevnheter han sprang, trilla og snubla. Han elska å trene lydighet og agility var helt toppers. Han konkurrerte aldri i agility, men gikk klasse 1 og 2 i lydighet. Vi starta litt seint så det blei ikke mer enn klasse 2. Han elska tur og vi måtte stave ord vi ikke ville han skulle høre for hørte han tur, bil, reise, Kroken eller noke slikt så blei han spinnvill og veldig gira. Ble godkjent ettersøkshund for skada vilt 9 år gammel.

Han ble 11,5 år og var frisk og rask til et døgn før han døde. Da ble han akutt syk, og hadde en svulst på 20 cm i magen. Livreddende operasjon ble forsøkt, men det var ikke håp. Vi hadde før dette tatt et tårevått men vakkert farvel. De vakre snille øynene hans sa at dette er ok, jeg har vondt nå.

Happy Top`s Alina 1988-1998

Ei sær og bestemt Amerikansk Cocker Spaniel dame.  Jeg fikk ho i konfirmasjonsgave etter å ha masa i sikkert 10 år.  Denne hunden var tøff og trengte nok en litt mer erfaren hundeeier enn meg den gangen. Ho var nok litt hjerneskada, etter å egentlig ikke skulle overlevd. Nå vet jeg at denne hunden burde jeg aldri ha tatt. Men allikevel fikk vi mange fine minner og opplevelser og på mange måter var ho utrolig klok. Alina var også helt balloman. Ho elska agility, og å trene lydighet.

Sleit hele livet med ørebetennelse og hun døde da hun var 10,5 år.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 14:20

Hei.har dere irsk setter valper til salgs? Vi tar gjerne en mer beskrivelse om oss og evt.en telefon om det er mulighet for å få kjøpt en tippe valp🙂 mvh Nora

...
08.01 | 15:24

Hei! Vi er på utkikk etter irsk setter. En stor type som ikke er rettet mot jakt. Har dere det? Mvh Anna müller

...
09.10 | 16:20

Hei igjen🙂min iranske venner kjøpte Ferferi av dere🙂Ferferi er Devergpuddel🙂jeg har lyst å kjøp en kvinnelig valp🙂takk

...
07.10 | 23:56

Hei🙂jeg har lyst å ta en kvinnelig valp. Jeg bli glad svare meg🙂

...
Du liker denne siden